Zonsopkomst in de Betuwe

11-05-2018

Met Hemelvaart een weekendje naar de Betuwe; Ommeren. Met z’n drie-en gaan we vrijdagochtend om half 6 op pad om de zonsopkomst te fotograferen. We hadden wel wat wensen van te voren, het moest een beetje mistig zijn, weinig bewolking en niet zo koud. We hadden ons ook voorbereid en wisten waar we heen wilde. Als we de camping aflopen zien we dat het inderdaad een beetje mistig is, windstil, geen bewolking en de temperatuur is ook best aardig…..wat een mazzel hebben we!

Het blauwe uurtje is nog bezig als we op weg gaan…….de nevel kruipt uit de sloten het land op!
Het weggetje dat we hebben uitgekozen is uitermate geschikt voor onze foto sessie……..hier nog geen kleur in de lucht alleen maar mist!
Langzaam kleurt de lucht……..
En daar komt de zon……genieten!
Wat hebben we een mazzel!

De zon schijnt inmiddels volop, de mist lost op en wij gaan zeer tevreden op weg naar ons ontbijt!

Geef een reactie